Tip os log ind
Stjær Brugs var frem til 2002 en Lokalbrugs, men blev derefter Dagli'Brugs. I sommeren 2013 blev den igen Lokalbrugs, og nu fem år senere er den så atter en Dagli'Brugs. Her uddeler Lars Jeppesen foran det nye skilt på facaden.

Lille brugs rykker op i rækkerne

Nu er brugsen igen blevet Dagli'Brugs - med udvidet sortiment ikke mindst på økologi og vegetariske varer
17. november 2018, 09.48

STJÆR Omsætningen har fået et pænt løft i Stjær Brugs i de seneste år.

Med lidt held rammer den 10,5 millioner kroner i år, siger uddeler Lars Jeppesen, der glæder sig over, at brugsen netop er rykket lidt op i rækkerne.

Den er nemlig blevet Dagli'brugs igen efter nogle år som Lokalbrugs.

Det er der signalværdi i - og værdi for kunderne, fordi det indebærer et bredere sortiment blandt andet indenfor de økologiske varer. Der er også kommet hylder med glutenfri produkter og med vegetarprodukter, som der er stigende efterspørgsel på. Ligledes e der blevet plads til et større udvalg af isenkram og plastvarer.


I Stjær i fire år

Lars Jeppesen blev uddeler i Stjær Brugs for fire år siden. Før da han var han uddeler i Kragelund Brugs ved Silkeborg og den måtte desværre nogen tid efter dreje nøglen.

Med ham i spidsen er omsætningen i Stjær vokset pænt de seneste tre år - med omkring halvanden million kroner.

Den beskedne uddeler fremhæver, at folk i Stjær er gode til at støtte butikken, og at han har er rigtig godt samarbejde med sine to fastansatte kolleger, Hanne og Jette.

I forbindelse med opgraderingen til Dagli'Brugs har bestyrelsen for Galten Brugsforening, der ejer Stjær Brugs, bevilget en halv million kroner til nyt inventar i butikken. Samtidig er der flyttet rundt på varegrupperne, og butikken fremtræder mere åben og efter nogle kunders mening ligefrem større.


En halv million vil betyde meget

Det har også været meningen - for kunderne skulle gerne kunne hente en større del af deres indkøb i brugsen.

- Hvis vi kan løfte omsætningen med endnu en halv million kroner, så vil det betyde rigtig meget, siger Lars Jeppesen.

Om årets resultat ender i sort, vides endnu ikke, men det tegner til plus efter et lille minus sidste år og et lille plus året før.


Ordet er ditMere Ry-Galten