Tip os log ind
  • 1/: Sandra tager lige nu et sabbatår. Hun har forskellige jobs og arbejder blandt andet i Fakta og ved Hjejlebådene. - Det er ikke Instagram folk kender mig fra, det er fra mit job i Fakta, siger Sandra.
  • 1/: Selvom Sandra har mange billeder på sin Instagram, som er taget i træningscentret, er hun altid bevidst om, hvordan og hvornår hun tager billederne. - Nogle gange synes jeg, det er akavet. Jeg passer på, så andre ikke kommer med på billedet. Men det gør mig ikke noget, hvis der står få folk og kigger, mens jeg fotograferer. Men er der rigtigt mange, så venter jeg, siger hun. Sandra tager lige nu et sabbatår. Hun har forskellige jobs og arbejder blandt andet i Fakta og ved Hjejlebådene i Silkeborg. - Det er ikke Instagram, folk kender mig fra. Det er fra mit job i Fakta, siger hun.
  • 1/: Sandra er impulsiv. Hun er i træningscentret, fordi hun har lyst, men hun bestemmer selv, hvor længe hun vil blive. - Midt i en øvelse kan jeg pludselig stå med vægtene i hånden og tænke: Nu gider jeg virkelig ikke mere, og så går jeg. Jeg har ikke stramme regler eller presser mig selv på den dårlige måde, men jeg træner, fordi jeg har lyst. Dog har jeg næsten altid lyst til at tage derned hver dag, siger hun.

Like-jægeren Sandra søger anerkendelse på Instagram

For Sandra Mia Frankø Roe går der næsten ikke en dag, hvor hun ikke træner og bagefter lægger et billede op på de sociale medier. Hun søger andres anerkendelse på Instagram
29. december 2017, 14.50

BALLE 4059 følgere. 504 billeder. Scroller du ned gennem 19-årige Sandra Mia Frankø Roes Instagram-profil, bliver du mødt med talrige billeder fra...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg