Tip os log ind
Jørgen Leth åbnede i september 2016 Hearts Andy Warhol-udstilling med en åbningstale, hvor han beskrev, at han var beæret og en smule nervøs over opgaven. Den i dag 81-årige mand har nu fået egen livlæge.
Foto: Henrik Ole Jensen

Leth med egen livlæge

02. september 2018, 11.00

Tidligere tv-vært er alene igen

Michéle Bellaiche, tidligere vært på TV 2's »Go' Aften Danmark«, er single igen. Det fortæller Se og Hør.

Hun og direktør i Chr. Hansen A/S, Kent Danielsen, er gået fra hinanden. Michéle holdt forholdet til Kent hemmeligt i en længere periode, inden hun stod frem for et år siden. Hun vil nemlig selv være med til at bestemme, hvad hun deler med offentligheden.

- Det vigtigste er at styre slagets gang, sagde hun dengang til Ekstra Bladet:

- Det er vigtigt at finde ud af, hvad der er i forholdet - også i forhold til ens nærmeste. Det ville ikke være godt, hvis den slags informationer kom ud i offentligheden først.

Jobmæssigt arbejder Michéle lige nu som direktør i foredragsvirksomheden LivePeople. Og så laver hun freelance-tv for TV 2.

Thomas Bo skal spille Stewart

Anders »Anden« Matthesen har gjort figuren Stewart Stardust verdensberømt i Danmark i tv-serien »Jul på Vesterbro«. Og det kan vel være svært at se andre knappe julekalenderen op og hapse den i en enkelt slurk.

Men nu har en ny skuespiller mod på rollen. Det er Thomas Bo Larsen, der nu skal spille Stewart Stardust

Det bliver i musicalen, »Terkel The Motherfårking Musical«, der får premiere til februar næste år.

På eb.dk kan man se et klip, hvor Thomas giver et bud på Stewart. Andens version er bedre ...

Jørn Hjorting er tilbage i radioen

Jørn Hjorting, 87, gør comeback i radioen. Nærmere bestemt i »De ringer, vi spiller«.

Onsdag 5. september er det 50 år siden, at programmet gik i æteren første gang. De første 28 år var det med Jørn Hjorting som rorgænger. Og det var giga stort dengang.

- Lytterne har godt kunnet lide den optimistiske tone, der er blevet slået an i programmerne gennem alle årene, forklarer Jørn Hjorting.

»De ringer, vi spiller« sendes på DAB-radio P5. Mon ikke Hjortings genkomst hæver lyttertallet.

Med Klarlund som livlæge

Se og Hør beretter, at Jørgen Leth - først og fremmest kendt for film, bøger og cykling og for at være netop Jørgen Leth - har fået livlæge.

Jørgen Leth på 81 har fået Bente Klarlund, læge og sundhedsforsker på 61, til at være parat til hjælp 24 timer i døgnet.

- Det er en stor luksus. Utrolig luksus. Man kan jo kalde på sin livlæge når som helst, siger Jørgen Leth.

- Hvis jeg synes, Jørgen skal have en pille eller noget medicin, tager jeg ned på apoteket og henter det og sørger for, at han får det, forklarer Bente Klarlund om jobbet.

Hun har også pålagt ham at komme ud at gå noget mere. For motion er stadig sundt, selvom man er 81 år.

Eks-kæreste fortæller om utro Bendtner

Nicklas Bendtner, 30, kan godt lide at tage for sig af den store pige-buffet. I hvert fald hvis man skal tro eks-kæresten 21-årige Natasja Madsen, der folder sig ud i Se og Hør.

Samtidig fortæller hun, at det ikke var rart, da hun boede sammen med fodboldspilleren i Trondheim i Norge. For der var ikke meget andet at lave end at være sammen med den danske fodboldspiller.

- Og ja, jeg fandt ud af, efter at vi var gået fra hinanden, at han havde været sammen med ikke bare én, men en hel by fyldt med starstruck piger, fortæller hun på Instragram, som Se og Hør citerer fra.

Nicklas Bendtner er i dag kærester med Philline Roepstorff, 26.

Nybagt mor - nu med stok

Gitte Nielsen, 55, er netop blevet mor. Se og Hør kan bringe en billedserie, der viser, at den ældre mor har smidt kilo efter fødslen. Men til gengæld viser en bytur med Gitte og manden Matia Dessi, 39, i Studio City i Californien, at Gitte lige nu bruger stok efter fødslen af lille Frida i juni.

Se og Hørs mand på sagen antager, at stokken viser, at fødslen nok ikke har været helt nem. Men hvad den præcise årsag til, at Gitte Nielsen bruger stok er, det ved man dog ikke.

Revy-veteran for sidste gang

Flemming Krøll, 63, har i 28 sæsoner stået i spidsen for revyen i Nykøbing Falster. Men nu er det slut, beretter Se og Hør.

Flemming Krøll stod forleden på scenen i Nykøbing Falster for sidste gang - uden den store tudetur.

- Jeg skal holde lidt fri nu, og så skal jeg i gang med en John Mogensen-forestilling, der kommer til efteråret 2019, forklarer Flemming Krøll:

- Jeg bliver i branchen, men jeg hopper bare ned af brædderne i revyen.

Julie Zangenberg på scenen

Julie Zangenberg, engang kendt som Klatretøsen og senere som Bendtners babe, skal stå på scenen som skuespiller.

Det sker i forestillingen »Dette er vand«, der skal spilles i Odense, Aarhus og København i efteråret.

Eddie får barn nummer 10

Eddie Murphy, 57, var engang frækkere end politiet tillader. Og det er han måske stadig. I hvert fald venter hans kæreste, Paige Butcher, sig igen. Det bliver parrets barn nummer to.

Men det er langt fra anden gang, at Eddie Murphy bliver far. Det har han faktisk prøvet ni gange før. Den lille ny bliver nummer 10 i rækken. Ældste barn er Eric på 29, fortæller Se og Hør.


Ordet er ditMere Livsstil