Tip os log ind
  • 1/: Thomas Bjørn delte gladelig ud med gode råd til sine tre medspillere. Her er det Lars Larsen, der nyder godt af Thomas Bjørns erfaring fra golfbanen. Thomas Bjørn har i øvrigt over for Midtjyllands Avis rost Lars Larsen for sit projekt med at skaffe Europa Tour-turneringen til Silkeborg. - I det hele taget har Lars Larsen fået en stor betydning for dansk golf, siger Thomas Bjørn.
  • 1/: Her er det Thomas Bjørn, der taler med Lars Larsens barnebarn, Christian, som er en god golfspiller med et handicap på to. På green er Lars Larsen i færd med at putte bolden i hul på første hul. Der var i øvrigt mange tilskuere, der fulgte med Jysk-bolden rundt.
  • 1/: De tre Jysk-generationer hyggede sig gevaldigt på golfbanen i Resenbro i går. Lars Larsen havde proklameret, at det skulle blive til en placering i top tre. Sådan endte det dog ikke.
  • 1/: Dorit og Ole Hansen havde taget turen fra Lemvig for at se Pro-Am golf i Resenbro. - Vi kommer også i morgen, men har desværre ikke mulighed for at være her i weekenden. Vi er vilde med golf og den stemning, som er til Made in Denmark, siger Ole Hansen.
  • 1/: Lars Christiansen - forhenværende landsholdsspiller i håndbold - præsterede her et flot drive, mens boksebamsen, Brian Nielsen, ser på. Han havde mindre held med sit drive, som blev en gedigen jordfræser. Efter runden spiste Lars Christiansen, Brian Nielsen og Bjarne Riis frokost i det gode vejr på terrassen foran klubhuset i Silkeborg Ry Golfklub. Vejret i dag ser noget mere tvivlsomt ud. ?
    Foto: Brian Holst

Larsen med Bjørn og børn

Det er for alvor begyndt at summe af golfstemning og fest på golfbanen i Resenbro. Onsdag blev den såkaldte Pro-Am afviklet, hvor Lars Larsen traditionen tro var på banen
30. august 2018, 10.14

SILKEBORG Selvom spillet på banen måske ikke helt artede sig for dynekongen fra Svejbæk, Lars Larsen, så var han i absolut topform til gårsdagens Pro-Am...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Sport