Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Lars Larsen skal være æresborger

19. juli 2018, 12.40

Beslutninger Vedrørende læserbrev i Midtjyllands Avis den 17 juli, hvor en herre beskylder Lars Larsen for at være en sur gammel mand. Jeg forstår da godt at Lars Larsen er skuffet over, at Silkeborg Kommune siger nej til et tilskud på 10 mio. kr. til en multiarena. Jeg er selv skuffet over den vage beslutningsproces der er i kommunen. Hvorfor skal alle gode og indbringende aktiviteter gå til Herning, der i den grad forstår at udnytte disse gode muligheder for at profilere Herning-navnet. Se Boxen i Herning, se i Pårup, hvor de har fået Mascot. Tænker man ikke for småt i byrådet?

I stedet for at kritisere Lars Larsen, bør man gøre ham til æresborger i Silkeborg med al den initiativ, mod og fremsynethed han lægger for dagen. Tag nu bare den store golfturnering, der snart kommet i gang med Silkeborg som udgangspunkt. Det kalder jeg positiv markedsføring.

Der skal også lyde en tak, fordi man har slået grøden i Gudenåen. Så kan vi igen bruge vore søgrunde optimalt. Jeg håber man fortsætter disse gode takter.

Svar: For god ordens skyld: Det omtalte læserbrev var Midtjyllands Avis' leder.

Avisen beskylder ikke Lars Larsen for at være en være en sur gammel mand. Det er Lars Larsen selv, der siger: »Jeg kan også godt blive en sur gammel mand« i forbindelse med artiklen om hans skuffelse over, at Silkeborg Kommune ikke for øjeblikket vil støtte en multiarena.

Redaktionen


Ordet er ditMere Debat