Tip os log ind
Lars Bak.

Lars Bak skifter cykelhold

Silkeborgenseren Lars Bak har tegnet en ét-årig kontrakt
20. august 2018, 16.40

SILKEBORG Fra 1. januar 2019 kører den silkeborgensiske cykelrytter, Lars Bak, ikke mere for Lotto-Soudal holdet, hvor han har været de seneste syv sæsoner.

Dimension Data har tegnet en ét-årig kontrakt med den professionelle cykelrytter, oplyser holdet i en pressemeddelelse.

- Jeg har været professionel i 17 år nu, og det er altid godt med nye motivationsfaktorer. Jeg glæder mig til at påtage mig den rolle, jeg også har haft hos Lotto-Soudal, hvor jeg har været hjælperytter og blandt andet har hjulpet de unge ryttere. Jeg har stadig motivationen. Det kan godt være, jeg er gammel, men jeg glæder mig helt vildt til de nye udfordringer, siger Lars Bak.

Han bliver dermed den anden dansker på Dimension Data. Michael Valgren er i forvejen tilknyttet Dimension Data.

Chefen for Dimension Data, Douglas Ryder, glæder sig til samarbejdet med Lars Bak.

- Han har masser af erfaring, og jeg er meget begejstret for, at han slutter sig til os. Hans resultater over de seneste år taler for sig selv, og han vil ikke kun bidrage med høj kvalitet i cykelløbene. Han har så meget erfaring at dele ud af. Det vil udvikle holdet, siger Douglas Ryder.

Lars Bak er i øvrigt i Silkeborg i morgen, tirsdag, hvor han på Midtjyllands Avis på Papirfabrikken præsenterer sin nye bog, »Lars Bak - hjælperytteren«. Der er også mulighed for at cykle en tur med ham. Turen på Silkeborg-egnen bliver på cirka 45 kilometer og har start kl. 16.30 ved Midtjyllands Avis' redaktion på Papirfabrikken mellem Radisson Blu og Performers House.


Ordet er dit