Tip os log ind

Langs Gudenåen med tørre fødder

Tredje etape af Trækstien ved Ulstrup er klar til indvielse. Nu er det muligt at gå tørskoet på hele strækningen fa Dannebrogspladsen til Bamsebo Camping
10. september 2018, 10.47

ULSTRUP Den tredje etape af Trækstien står nu klar efter en længere periode med renovering, hvor området er blevet finpudset med flere grusstier og skridsikring af gangbroerne.

I eftermiddag inviterer Teknik og Kultur til indvielse af den nye del af stien. Samtidig bliver det markeret, at renoveringen af broen på Hovedgaden i Ulstrup er færdig. Ved indvielsen vil der være tale ved udvalgsformand Anders G. Christensen og de fremmødte vil kunne nyde kaffe, kage og saftevand.

Derudover bliver der selvfølgelig tid til at gå en tur på Trækstien, hvor det nu er muligt at gå tørskoet på hele strækningen fra Dannebrogspladsen til Bamsebo Camping.

Tidligere på året har Ulstrup Lokalråd, Danmarks Naturfredningsforening og Hagenstrupparkens Grundejerforening anlagt en omkring 100 meter lang og hævet sti ned til trækstien ved Gudenåenmed hjælp fra Velux Fonden og Verner Rigtrups Maskinstation. Det har forbedret adgangen til trækstien væsentligt, og Favrskov Kommune har gennemført en række forbedringer af trækstien i det samme område. Nu er yderligere 150 meter ekstra gangbro og 160 meter grussti mellem Ulstrup og Bamsebo så klar til indvielse sammen med den nyrenoverede bro på Hovedgaden i Ultsrup.

Favrskov Kommune har for et par år siden anlagt en hævet træksti fra Dannebrogpladsen og ud forbi Hagenstrupparken. Med de sidste forbedringer skulle man gerne kunne gå på trækstien stort set hele året fra Bamsebo og Dannebrogpladsen.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel