Tip os log ind

Kvinde alvorligt kvæstet, da dæk ramte motorcykel

Ulykke på E45 fik værre følger end først oplyst
17. august 2018, 10.18

SKANDERBORG Det gik værre end først oplyst, da et ældre par på motorcykel onsdag morgen blev ramt af rullende lastbildæk på motorvej E45 ved Skanderborg.

Politiet oplyste i første omgang, at den 65-årige kvinde, der sad bagpå, og hendes 69-årig mand, der kørte motorcyklen, tilsyneladende slap uden alvorlige kvæstelser. Men det var ikke korrekt, oplyser vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, i dag.

- Vi har været i kontakt med Skejby Sygehus, hvor man oplyser, at kvinden fortsat er indlagt med alvorlige kvæstelser, men udenfor livsfare, siger han.

Uheldet skete onsdag klokken 8.47 ved strækningen på motorvejen, hvor der er vejarbejde i gang. En lastbilchauffør, der kørte i det afspærrede område, kom med vognen til at skubbe til en stabel dæk, der bruges til afspærring. Dækkene trillede ud på den nordgående kørebane, hvor det ældre ægtepar, der er fra Egtved, netop passerede på motorcykel. Motorcyklen blev slået ud af kurs og væltede, og de de to blev kørt til Skejby Sygehus.


Ordet er ditMere Ry-Galten