Tip os log ind
 • 1/: Simon Kvam og Nephew har mere end 20 år i bagagen, og i aften spillede de regnen i seng på Bøgescenen foran et motiveret publikum inklusive kronprins Frederik
  Foto: Helle Arensbak/ritzau Scanpix
 • 1/: Ellevilde tilskuere ønskede Kvamm og Co. tilbage på Bøgescenerne.
  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix)
 • 1/: Marvelous Mosell fik gang i en fest i nattens koncert i P3 teltet på Smukfest i nat.
  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
 • 1/: En glad Johnny Madsen tog sit store, trofaste publikum med på rejse på »A Motorvej og til Bounty Blue, da han og vennerne spillede på Stjernescenen.
  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix)
 • 1/: Shawn Mendes fik pigerne til at skrige, selv om regnen silede. Anmelderne så mere forskelligt på hans koncert, der blev rost til skyerne af Gaffa, men kun én stjerne hos andre.
  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
 • 1/: Under koncerten med Phlake begynder regnen at vælte ned, men humæret stod stadig på smukt hos tilhørerne til Phlake.
  Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Kvamm fik kronprins Frederik med på scenen

Tætpakket publikum fik en overraskelse
10. august 2018, 11.26

SKANDERBORG Nephew var tilbage på Smukfest i aftes efter fire år fravær.

Bandet med rødder i det midtjyske kan nok tælle sine fans i hundredtusinder - og en af dem blev inviteret op på Bøgescenerne i aftes. Det var såmænd kronprins Frederik, som forsanger Simom Kvamm inviterede op for at være dommer i en lille sangdyst. Det tætpakkede publikum blev delt i to, Skanderborg Øst og Skanderborg Vest, og kronprinsen skulle udpege, hvem, der sang højest.

Det gjorde Øst, afgjorde Frederik, som selv fik selv et kanonbifald, før bandet gav sit gamle hit »Superliga« en ordentlig én på frakken.

Mens Nephew fyrede sit sæt af, begyndte regnen at sile over Dyrehaven ledsaget af et kraftigt tordenvejr, men det gik nu ikke ud over den gode stemning.


Delte meninger om Mendes

Først på aftenen indtog det 20-årige stjerneskud Shawn Mendes Bøgescenerne, men ifølge anmelderne var det en blandet fornøjelse.

Nogle nøjedes med en enkelt stjerne, mens musikmagasinet Gaffa var godt tilfreds og gav canadieren fem stjerner for »en kompromisløs poppræstation«.


Madsen på Stjernescenen

Sådan er smag og behag forskellig. Men når det gælder Johnny Madsen Band, så ved et stort trofast publikum præcis, hvad der er i vente: Madsens egen blanding af hård jysk rock og skæve vittigheder.

Han plejer at spille på Bøgescenerne søndag formiddag i kirketiden, men var i år flyttet frem til tidligt torsdag eftermiddag på Stjernescenen. Det lod sig nu ikke mærke, for der var stuvende fuldt af glade fans - mange lidt grå i toppen - da Madsen og hans solide backing gik i gang.
Ordet er ditMere Ry-Galten