Tip os log ind
  • 1/: I atelieret på Funder Bakke er kunstneren Jonas Michael Frederiksen lige nu ved at male det store skilt med »Funderpumpen«, som fredag bliver sat op ved Funder. I forgrunden ses den lille model af pumpen, som bliver præsenteret på Silkeborg Rådhus.
  • 1/: - Skiltet bliver håndmålet og får et lidt cartoonagtigt udtryk som mange af de skilte, man ser langs vejene i USA, siger Jonas Michael Frederiksen.
  • 1/: Handicapstien til atelieret og udstillingsstedet ved Institut Funder Bakke er belagt med mursten fra Museum Jorns store Per Kirkeby-udstilling sidste efterår.
  • 1/: Andreas Führer har indrettet sit hus og det tilhørende atelier til det nye Institut Funder Bakke. Han overtog stedet efter sin far, kunstneren Kai Führer, som døde i marts 2016.

Kulturpumpen på Funder Bakke

I to år har kunstneren Andreas Führer arbejdet på at oprette Institut Funder Bakke, og nu er byens nye kulturinstitution klar til at præsentere sin første store kunstevent
14. marts 2019, 20.00

KUNST »Funderpumpen«.En hammerformet pumpe magen til dem, der pumper det sorte guld op af undergrunden i Texas, og som med sine monotone bevægelser...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kultur