Tip os log ind
Majmarkedet er en god chance for at få omsat aflagt legetøj til klingende mønt. Her et glimt fra et tidligere marked, hvor børnene Cecilie og Sebastian så godt tilfredse ud med handelen, da deres mor Pia Damsgaard kiggede forbi.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Kræmmerne indtager Hammel midtby

Både små og store kræmmere er inviteret til at slå boderne op til majmarked i morgen, lørdag
03. maj 2019, 13.25

HAMMEL Små og store kræmmere vil lørdag fylde godt op i Hammel midtby - på Østergade og i Smedens Have.

Her holder Hammel Handel igen det populære majmarked, hvor alle, der har noget at sælge, er velkomne - om det så er aflagt legetøj, tøj, møbler, husflid, bøger, kunstværker eller noget helt syvende, der skal sættes til salg. Her skal det ikke overses, at der også er plads til noget så sæson-aktuelt som haveplanter.


Gør et plantekup

Haveselskabets Hammelkreds laver plantemarked i Smedens Have, og hvis man har overskudsplanter fra haven, kan de sælges - eller gives væk - her.

I Smedens Have kan man også lære at lave pileflet - det står Anette Hansen fra havekredsen for et minikursus i.


Alle kan være med - gratis

Det er gratis at stille en bod op, og alle kan være med. Tilmelding er ikke nødvendigt, man skal bare møde op.

Kræmmerne skal anmelde deres ankomst ved apoteket på Østergade og bliver derfra dirigeret hen til en ledig plads.


Opstilling fra morgenstunden

Der er opstilling fra klokken otte, og mon ikke en del dukker op dér for at sikre sig en god plads - selv om markedet først åbner officielt et par timer senere.

Majmarkedet er en mangeårig hyggelig tradition i Hammel. Den skriver sig mere end 20 år tilbage og plejer at lokke mange mennesker af huse. Især da, hvis majvejret viser sig fra sin søde, milde side.

Flere af byens butikker rykker også ud med gadesalg og gode tilbud. Deriblandt Shiela's Café & Brasserie med vådt og tørt til kræmmerfolk og kunderne. sinn


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel