Tip os log ind

Kristendemokraterne siger tak

30. november 2017, 13.01

VALGET Tak til alle jer der stemte på den menneskeværdige politik som vi gik til valg på, der bl. a. betyder at . Hvert enkelt menneske er værdifuld, blot fordi man har fået livet. Uanset om man kan bidrage med meget, mindre, lidt, eller ingenting til samfundskagen. Det er vigtigt, at enhver bidrager med det man kan, efter bedste evne. Dog er du lige værdifuld, dette er KD s syn og politik.

Så vil vi fortsat arbejde for at pengene skal følge barnet, så en af forældrene kan være hjemme hos sit barn de første 2-3 år, som er de vigtigste i børns levealder. Der kunne vi spare meget i kommunens vuggestuer. Vi må have vendt udviklingen, så de kære små ikke bare er ting man flytter rundt med i institutionerne. Dette er ikke nogen kritik, men blot skal der være et alternativ, en reel valgmulighed i fremtiden, når man sætter børn i verden.

For at mindske antallet af skilsmisser, vil vi nu have en øget opnormering af hurtig gratis parrådgivning, hvor der er kommet krise i parforholdet, for at redde hvad redes kan. ISÆR FOR BØRNENES SKYLD, da de ofte er de største tabere, når forældrene ikke kan finde ud af det med hinanden. Her er der på sigt mange penge at spare også for kommunen.

Derfor vil vi også gerne give en øget støtte til de familier/børn, der er ramt af misbrug, stoffer eller alkoholmisbrug.


Ordet er dit