Tip os log ind
 • 1/: - En ting er håndgribelige ressourcer som penge. Noget andet er tid. Det kan man ikke gøre op i kroner og øre på den måde. Vi har ikke skullet tage stilling til alting og lave alting, forklarer Morten Lerche Christensen. Han stopper i forsvaret efter fem år, og begynder til februar i lære i vvs- og blikkenslagerfaget i Silkeborg. Molly Jökulsdóttir derimod fortsætter sit job som retail manager hos Biomega, men overflyttes blot til hovedkontoret, som ligger i Silkeborg.
  Foto: Nordic Entertainment Group
 • 1/: Især køkken/alrum var noget, parret ønskede sig. - Det bliver hurtigt en kliché, men når man har prøvet på egen krop at have et køkken/alrum, så vil man ikke undvære, forklarer Morten Lerche Christensen. ?
  Foto: Nordic Entertainment Group
 • 1/: Der er sket meget i villaen på Balle Kirkevej, siden eksperterne begyndte. Blandt andet har de lavet om på ruminddelingen.
  Foto: Martin Ballund
 • 1/: I aftes kunne man på TV3 se parret få overrakt huset af vært Camilla Ottesen samt eksperterne Camilla Rudnicki, Mads Kappel Mikkelsen og Tobias Edlev Nielsen.
  Foto: Nordic Entertainment Group.

Kærestepar gav 2.200.000 kr til tv-program: Fik til gengæld hus i Silkeborg

En spøjs idé førte til, at parret Molly Jökulsdóttir og Morten Lerche Christensen gav alle deres sparepenge til et tv-hold, der til gengæld kvitterede med et færdigrenoveret hus
28. november 2018, 07.19

SILKEBORG Hvordan ville du reagere, hvis din kæreste meldte jer til et tv-program, hvor I skulle overlade jeres 2.200.000 kroner til et tv-hold af eksperter,...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind