Tip os log ind
Gert Hattesen fra Silkeborg er med i et til lejligheden dannet blæseorkester grundlovsdag.

Koncert og alsang i Svostrup

02. juni 2016, 13.10

MUSIK Frimurerlogen Mitra, som har hjemsted på Skovbakken i Silkeborg, står bag et grundlovsarrangement på Svostrup Kro søndag den 5. juni med koncert med blæserensemble og alsang på kroens gårdsplads.

For koncerten står et helt specielt blæserensemble, idet ensemblet kun er samlet for denne ene koncerts skyld.

Gert Hattesen, som er trompetist i Prinsens Musikkorps og medlem af Mitra, stod bag en koncert, som Logen Mitra arrangerede i Silkeborg Kirke en mandag i januar. I den forbindelse deltog Ole Andersen, tidligere trompetist i Det Kgl. Kapel og DR Symfoniorkesteret. Efter koncerten overnattede han på Svostrup Kro og blev så betaget og inspireret af lokaliteterne, at han straks bød ind på, at samle et ensemble til en koncert på Svostrup Kro's gårdsplads.

Ensemblet består af otte blæsere, som kommer fra hele landet og alle er frimurere, herunder Gert Hattesen fra Silkeborg.

Ole Andersen er udnævnt Ridder af Dannebrog for sin indsats inden for dansk musikliv. Internt i Frimurerordenen stod han i en lang periode for koncerterne i Frimurerordenens stamhus på Blegdamsvej i København, og han er tildelt Frimurerordenens Hæderstegn.

Arrangementet er åbent for alle og der er gratis entre til koncerten. Derudover er der en speciel grundlovsdagsmenu på kroen både før og efter koncerten.


Ordet er dit