Tip os log ind
Også i 2018 kan erhvervsvirksomheder komme af med affald på genbrugsstationer i både Favrskov og Randers Kommuner.

Kommuner forlænger samarbejde om affald

Også i 2018 kan virksomheder benytte genbrugspladser i både Favrskov og Randers Kommuner
07. december 2017, 11.05

FAVRSKOV Ordningen med, at lokale virksomheder kan benytte genbrugspladserne i både Randers Kommune og Favrskov Kommuner fortsætter i 2018. Det er affaldsselskaberne i de to kommuner blevet enige om.

Før den nye ordning var det nødvendigt at betale gebyr til genbrugspladserne i begge kommuner. Det kunne være en dyr fornøjelse for de virksomheder, der udfører arbejde i både Randers og Favrskov, men med det nye samarbejde, blev det både lettere og billigere at komme af med affaldet.

Samarbejdet har i 2017 kørt som et forsøg. Det har kørt så godt, at Randers Kommune og Favrskov Forsyning er blevet enige om at fortsætte ordningen i 2018 til uændrede priser.


Uden ekstra omkostninger

- Vi er glade for, at vi har kunnet udvide serviceniveauet for vores erhvervskunder, og imødekomme virksomhedernes behov for at komme af med affald i begge kommuner uden ekstra omkostninger. Samarbejdet og ordningen har fungeret uden problemer. Så derfor har vi valgt at forlænge samarbejdet et år mere, siger Jytte Bach, som er affaldskonsulent i Favrskov Forsyning.

Det er ikke kun Randers Kommune og Favrskov Forsyning, der er glade for ordningen. Kunderne er også tilfredse. - Hvis jeg arbejder i Favrskov, er det nemt og hurtigt at bruge en genbrugsplads i nærområdet i stedet for at tage alt affaldet med hjem, fortæller Steffan B. Andersen fra virksomheden Steffan B. Andersen Anlæg & Belægning IVS.


Hvorslev eller Langå

Steffan B. Andersen bruger primært genbrugspladsen i Langå og i Hvorslev.

- Det er også rart, at der er mulighed for at aflevere affald i ydertimerne. For eksempel på Hvorslev Genbrugsplads, der har åbent hver dag fra kl. 7-20. Så kan man komme, når man vil, hvilket er dejligt fleksibelt, siger Steffan B. Andersen.

I Favrskov Kommuner er omkring 200 virksomheder tilmeldt ordningen., mens omkring 400 virksomheder er tilmeldt ordningen i Randers Kommune.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel