Tip os log ind
Kenneth Toft-Hansen er født den 11. maj 1982 i Silkeborg. I 2004 blev han Udlært på Munkebo Kro og har siden været kok på Henne Kirkeby Kro, Molskroen i Ebeltoft og køkkenchef på Restaurant Piaf i Silkeborg, Prins Ferdinand i Aarhus og køkken- og restaurantchef på Lübker Golf Resort i Nimtofte. I 2009 blev han køkkenchef på Svinkløv Badehotel, hvor han i 2016 overtog forpagtningen sammen med sin kone Louise Toft-Hansen. Efter en brand forventes hotellet at genåbne i maj.

Kok fra Silkeborg til VM

29. januar repræsenterer Kenneth Toft-Hansen Danmark ved verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, Bocuse d'Or
17. januar 2019, 12.30

MESTERSKAB I slutningen af januar afholdes der VM for kokke i Lyon, Frankrig - Bocuse d'Or, og her er Danmark repræsenteret af Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel. Han skal for anden gang repræsentere Danmark. Han vandt bronze ved europamesterskaberne i Italien sidste år.

Det er 17. gang, der afholdes Bocuse d'Or, og Danmark har stået på vinderpodiet fem gange gennem tiden.

Bocuse d'Or finder sted tirsdag og onsdag d. 29.-30. januar i Lyon. Kenneth og hans assistent Christian Wellendorf (fra restaurant Babette) har siden efteråret arbejdet fuld tid på at udvikle to konkurrenceretter, som de håber kan bringe Danmark på vinderskamlen igen. Teamets coach er Rasmus Kofoed fra Geranium, og Francis Cardenau (tidl. Kommandanten, MASH mm.) er Danmarks repræsentant i dommerpanelet.


Ordet er ditMere Navne