Tip os log ind
  • 1/: Det er Laban Arkitekter, der har tegnet og projekteret byggeriet, hvor selve administrationsdelen er meget speciel, da det er en rund bygning med en udendørs gårdhave i midten. Den runde bygning er sat på enden af lager- og pakkehallen, og hele sydsiden af ejendommen vender ud mod motorvejen.
  • 1/: Candynavia-ejer Carl Larsen deltog i rejsegildet sammen med sin hustru, Elin Larsen. Parret er 73 år og 71 år og arbejder begge på fuld tid i deres chokolade- og tobaksvare-koncern, der årligt omsætter for op imod to milliarder kroner.
  • 1/: De mange håndværkere og andre gæster, der deltog i rejsegildet på Candynavias nye domicil fyldte meget lidt i den kæmpestore hal, hvor der om et halvt år vil være slik i otte meters højde.
  • 1/: Benny Esben er leder og terminalchef for Candynavia, og han lige som sine øvrige medarbejdere med stor fornøjelse fulgt med i hele byggeriet, som de glæder sig til at flytte ind i.

Kæmpe slikhus skyder op i Silkeborg

Candynavias nye hovedsæde bliver et af landets største slikhuse - for her kommer også lagerudsalg af slik
22. marts 2019, 14.00

SILKEBORG Det er et af Danmarks og helt sikkert Silkeborgs største »slikhuse«, der i øjeblikket bliver opført på Bavnehøjvej, hvor der torsdag var rejsegilde....

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv
Superbrugsen i Virklund

Ældre bekymret for flytning