Tip os log ind
 • 1/: 67-årige Ragnhild Friis Nielsen og 77-årige Vagner Nielsen nyder deres otium efter de mange år som indehavere af Brædstrup Vaskeri & Renseri.
  Foto: Martin Hove Thomsen
 • 1/: Arbejdsdagene var typisk på 12 timer eller mere, men for Ragnhild Friis Nielsen gjorde det ikke noget. Hun kunne godt lide at knokle på Linå Kro, som gav hende mange gode oplevelser - og mødet med hendes kommende mand.
  Foto: Privatfoto
 • 1/: Ragnhild Friis Nielsen med krøller, fra tiden på Linå Kro i 1967, hvor hun arbejdede. Det var dengang, det - især for kvindernes vedkommende - var moderne at drikke snaps med citronvand.
  Foto: Privatfoto
 • 1/: Blandt Ragnhild Friis Nielsens mange fotos fra tiden på Linå Kro, er der også et postkort med kroen som motiv. Hun mener, at det må have været fra engang i 1960'erne.
  Foto: Privatfoto
 • 1/: »Jeg ringer på fredag...« Keld & The Donkeys med en purung Keld Heick i spidsen er et af mange bands, der har optrådt på Linå Kro. Her er på bandet på et kort, som Ragnhild Friis Nielsen fik signeret af de populære herrer.
  Foto: Privatfoto

Ragnhild Friis Nielsen fik som 16-årig job på Linå Kro. Det blev begyndelsen på et ægteskab og et liv i vaskeri- og renseribranchen
27. december 2018, 19.33

LINÅ I 1967 blev Ragnhild Friis Nielsen som 16-årig ansat som køkkenpige på Linå Kro. Et job, som omfattede alt fra madlavning til rengøring og servering. En...

Allerede abonnent? Log ind her