Tip os log ind

Kendt instagrammer viser spøjst foto fra avisen

Den kendte profil på Instragram, Anders Hemmingsen, har viderebragt et spøjst foto fra Midtjyllands Avis ledsaget af en sjov tekst
13. november 2018, 13.49

SILKEBORG Det er ikke hver dag, at billedmateriale fra Midtjyllands Avis når frem til den landskendte instram-profil Anders Hemmingsen, der er en af de absolut største herhjemme med imponerende 675.000 følgere.

Men tirsdag fangede Anders Hemmingsen historien og billedet af, at en politibil bragede ind i facaden hos Kig Ind Kiosken på Nylandsvej i Alderslyst i Silkeborg. Det gjorde han med et tip fra @winniehp.

I vanlig humoristiske stil supplerede han billedet af en underholdende tekst med klar reference til Kig Ind Kioskens navn: »Jamen det stod på skiltet, chef«.

Opslaget har fået vanvittig mange reaktioner. I løbet af de første to timer fik opslaget 11.054 likes. Suppleret af 225 kommentarer. Alene efter de første to timer.

Episoden skete tirsdag formiddag ved 9.30-tiden, og Midtjyllands Avis var hurtigt på stedet. Takket være en venlig læser, som tippede os via facebook.

En patrulje fra Midt- og Vestjyllands Politi var på jagt efter en bilist, der ikke ville standse. Patruljebilen skred ud i svinget ved kiosken, og bilisten slap væk.

Hvorfor politiet jagtede bilisten, har politiet ikke oplyst. Men betjentene måtte altså kigge »inden for« hos kioskejer Masood Baluch, der fik en stor forskrækkelse. Igen kom til skade.


Ordet er dit