Tip os log ind
Keld Melgaard og Hans Nielsen fotograferet i omklædningsrummet i Multihuset i Sejs-Svejbæk i 2007, hvor det nye hus stod foran sin indvielse.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Keld og Hans fra Multihuset i Sejs-Svejbæk hyldes for deres overskud

Fredag står i taknemmelighedens tegn hos GF Silkeborg, når de overrækker deres »Tak for dit overskud«-pris til Keld Melgaard og Hans Nielsen fra Sejs-Svejbæk
06. december 2018, 12.00

PRISUDDELING Sidste år blev Multihuset i Sejs-Svejbæk kåret til Midtjyllands mest levende mødested af Dansk Arkitektur Center. Nu regner de rosende ord endnu engang ned over det moderne kulturhus. Fredag bliver to af Multihusets bagmænd, Keld Melgaard og Hans Nielsen, nemlig hyldet for deres store overskud og hårde arbejde i og omkring Multihuset, når GF Forsikring i Silkeborg overrækker dem »Tak for dit overskud«-prisen.


Bygget med egne næver

Og det er ikke for ingenting, at Keld Melgaard og Hans Nielsen modtager denne pris. De har nemlig udvist et ekstraordinært overskud i deres arbejde med Multihuset i Sejs-Svejbæk, som de har været med til at bygge med deres egne næver, og som de i dag har både det økonomiske og vedligeholdelsesmæssige ansvar for. Og som et resultat af de to herrers store engagement og hårde arbejde er Multihuset i Sejs-Svejbæk på blot få år blevet til et vigtigt samlingssted i den lille stationsby. Hele 2500 personer bruger huset hver eneste uge til alt fra fitness, badminton, ældreidræt og folkedans til morgensang, kortspil og læseklubber.

Med prisen vil GF Forsikring i Silkeborg takke dem for de mange timer og det store engagement, de har lagt i Multihuset.

- Vi vil gerne sige tusind tak til nogle af alle de mennesker fra Silkeborg og omegn, der altid har overskud og gør en ekstra indsats i deres lokalområder. Det er imponerende, hvor meget energi Keld Melgaard og Hans Nielsen har lagt i Multihuset, og det er fantastisk, hvordan huset og hele Sejs-Svejbæk er blomstret op. De to herrer fortjener om nogen at få vores »Tak for dit overskud«-pris, siger Alice Lundager, der er afdelingsdirektør hos GF Silkeborg.

Udover Keld Melgaard og Hans Nielsen modtager fire andre silkeborgensere en lille anerkendelse fra GF Silkeborg. Alle modtagerne er nomineret af folk i lokalområdet via GF's hjemmeside, og den endelige udvælgelse af modtagere har GF Silkeborgs lokale bestyrelse stået for.


Ordet er ditMere Navne