Tip os log ind
 • 1/: - Når hun griner, er det ikke soldaten, man ser. Så er det mennesket bag masken. Og det er netop det, smilet kan. Det kan sende lys ind i sprækkerne i mørket og på den måde kan man sende smil ind i verdens brændpunkter, siger Jesper Grønkjær.
  Foto: Jens Møller Laursen
 • 1/: - Det var en fantastisk oplevelse at få en hel gymnasieklasse til grine. Det kunne lige så godt have været i Kolding, Bjerringbro eller Esbjerg - men det var i Nordkorea.
  Foto: Jens Møller Laursen
 • 1/: - Det eneste tidspunkt, hvor jeg var rigtig bange, var, da min rejsekammerat og jeg drak os fulde på hotellet. Vi trængte simpelthen til at blæse igennem, og næste dag tænkte jeg på, hvor galt det kunne være gået, hvis vi havde dummet os i fuldskab i et land, hvor man kommer i fangelejr for at stjæle en propagandaplakat, siger Jesper Grønkjær.
  Foto: Jens Møller Laursen
 • 1/: Tre kvinder blev rørt og græd, da Jesper Grønkjær tryllede for dem. - Jeg tror, at de græd, fordi de simpelthen bare blev rørte over, at nogen gjorde noget godt for dem, siger han.
  Foto: Jens Møller Laursen

Jesper tryllede smilet frem i landet uden latter

Tryllekunstneren, eventyreren og forfatteren Jesper Grønkjær er aktuel med bogen »Frihed fra Himlen«, som handler om Kjellerup-eventyrerens rejse til Nordkorea
25. april 2019, 20.00

BØGER Han har optrådt blandt kannibaler i junglen på Ny Guinea. Underholdt beduiner i den arabiske ørken, tryllet for massemordere i Mellemamerika og trukket...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kultur