Tip os log ind
  • 1/: Jesper Svenningsen er blevet 55 år og det er dermed 27 år siden, at han stoppede med at spille fodbold på topplan. - Fra min tid i fodbold har jeg lært meget om holdånd, som jeg også bruger i erhvervslivet, siger Jesper Svenningsen.
  • 1/: Jesper Svenningsen var med til at spille Silkeborg IF op i den bedste fodboldrække og har en scrapbog med avisartikler fra sin karriere. - Viggo Jensen havde skabt en perfekt sammensætning af personligheder på holdet. Der var en stærk holdånd, og vi begyndte den første sæson i 1. division med at ligge nummer ét efter de første runder. Men så blev vi for tilfredse, og det skal man ikke blive. Vi endte med at blive nummer ni, siger Jesper Svenningsen.
  • 1/: Jesper Svenningsen spillede i begyndelsen af sin karriere på et stjernespækket AGF mandskab med blandt andre Troels Rasmussen, John Stampe, Lars Lundkvist og mange flere. - Nu afdøde John Stampe sagde engang til mig. Jeg ved godt, at jeg råber meget ad dig, men det er kun, fordi jeg ikke har opgivet dig endnu. Han var en god fyr, siger Jesper Svenningsen.

Jesper Svenningsen har behov for et godt hold

Jesper Svenningsen var med til at spille Silkeborg IF op i den bedste fodboldrække. Han var ikke et stort talent eller en stjernespiller. Men han var en del af et godt hold, og netop holdånden betyder meget for ham. Det gjorde den på fodboldbanen - og nu som direktør i erhvervslivet
11. juli 2018, 17.10

SILKEBORG Det er ikke de store ord, han kan svinge sig op til, når han skal tale om sig selv:55-årige Jesper Svenningsen. Han er en beskeden mand og...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Sport