Tip os log ind
Jeppe Askov Pallesen - her i aktion ved et tidligere løb - gjorde det imponerende godt i gadeløbet i Hadsten.
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Jeppe flot med i hårdt felt

Eks-Hammel-rytter Jeppe Pallesen imponerede i Hadsten
11. august 2018, 10.12

FAVRSKOV En ung rytter med rødder i Hammel CK gjorde det imponerende godt ved Hadsten Gade Grand Prix torsdag aften.

Jeppe Askov Pallesen, Team OK Kvickly Odder, der har fået en meget stor del af sin cykelopdragelse i Hammel Cykle Klub og først i denne sæson har skiftet til Odder, kom ind på en flot 5. plads i det hårde felt.

Gadeløbet blev en sportslig succes og trak igen tilskuere i store mængder, selv om en af sommerens alt for få regnbyger havde valgt at ramme Hadsten netop den aften.

Den stærke hollandske rytter Niki Terpstra, der i april vandt Flandere Rundt, var ventet i favoritrollen i duel med danske Mads Pedersen. Sådan gik det ikke helt - for danske Rasmus Bøgh Wallin, Team ColoQuick, kørte overraskende stærkt og trak i finalen det længste strå i en direkte sprinterduel mod Terpstra, som måtte nøjes med 2. pladsen med Rasmus Guldhammer fra Team Waoo på 3. pladsen.

På de efterfølgene pladser kom Andreas Stokbro Nielsen, Riwal CeramicSpeed Cycling Team og som nævnt Jeppe Pallesen.

Mads Pedersen, der blev to'er efter Niki Terpstra i Flanderen Rundt, kom ikke med i det afgørende udbrud, men blev isoleret i forfølgergruppen og kom ikke med. Gadeløbet levede op til de stolte traditioner, og Hammel CK, der var arrangør for anden gang, kan glæde sig over et godt afviklet og fantastisk underholdende løb.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel