Tip os log ind
Jens Holt blev blot 57 år.

Jens var lige så rar, som han var stor

I sit arbejdsliv var Jens Holt blandt andet bartender på Admiralen i Silkeborg igennem mere end 25 år
12. februar 2019, 13.00

MINDEORD Kenn Jørgensen, ven og arbejdsgiver på Admiralen, har skrevet følgende mindeord over Jens Holt:

Fredag morgen den 8. februar trak Jens Holt vejret for sidste gang. Hans respirator blev slukket og et aktivt, men desværre alt for kort liv sluttede.

Jens blev født i Hvinningdal i 1961 og opvoksede i området. Hans skolegang blev afviklet på Skægkærskolen. Han fik tidligt i sin skolegang - på grund af sin store appetit - tilnavnet »Madkassen«, og da appetitten varede ved, fulgte det ham resten af livet. Tilnavnet vakte ikke altid begejstring hos Jens, men lidt nødtvunget accepterede han det dog. Hans betydelige legemsvolumen kunne han jo ikke fornægte.

Jens var for den brede kreds af mennesker nok mest kendt for sit virke i Silkeborgs restaurationsliv.

I almindelighed som afholdt gæst rundt omkring i miljøet gennem mere end 40 år og i særdeleshed som højt skattet bartender på Admiralen i mere end 25 år.

Hans arbejdsliv indeholdt dog også andre jobs. Specielt skal nævnes, at han i de sidste 14 år, efter han droslede ned på timetallet som bartender og indtil han blev syg, var nattevagt på Specialcenter Skovvang i Holstebro Et forsorgshjem med både boafdeling, sygeafdeling og herberg. Et job Jens var meget glad for.

For cirka fire år siden blev Jens ramt af den frygelige muskelsvinds- og sclerose-lidelse ALS.

Sygdommen efterlader den ramte, hyppigt i et hurtigt fremadskridende forløb, i respirator og som fange i sin egen krop, hvilket desværre også blev Jens' skæbne.

Vi der kender Jens, vil huske ham som et menneske med et hjerte af guld og en hjælpsomhed, der ingen sammenligning tåler. Havde man behov for en skulder at græde ud ved, eller en hjælpende hånd til en opgave, kunne man altid regne med ham.

Jens var lige så rar, som han var stor, og hans enorme livsappetit og -energi betød, at han altid var i gang med et eller andet projekt. Ikke alle projekter blev dog gjort færdig, men uanset det, kunne man være sikker på, at Jens i forløbet altid havde sit gode humør intakt, og var garanten for den glade og positive stemning.

Jens elskede livet og frygtede døden, og det er skæbnens ironi, at den skulle indhente ham alt for tidligt.

Jens efterlader sig sin elskede kone Inga og sin ligeså elskede hund Brutalis

Æret være hans minde !


Ordet er ditMere Navne