Tip os log ind
  • 1/: Familien Poulsen fra Vodskov tæt på Aalborg er fast inventar på Jehovas Vidners årlige sommerstævner i Silkeborg. Far Patrik Poulsen, sønnerne Oscar Poulsen og Kasmir Ino Poulsen og mor Bithiah Poulsen ser sommerstævnet som et af årets højdepunkter, hvor de også gerne besøger selve Silkeborg by.
  • 1/: Det var i 1990, at Jehovas Vidner købte en 15 hektar stor grund i Gødvad. Her blev der opført et auditorium med plads til cirka 4000 og med overnatningsplads til adskillige tusinde. I 2016 solgte Jehovas Vidner pladsen til Silkeborg Kommune, fordi den var for dyr at drive.
  • 1/: Der er folk i alle aldre til Jehovas Vidners sommerstævne og fælles for dem alle er, at de er næsten usædvanligt godt klædt på. Mændene er i skjorte, slips og habitjakker, mens kvinderne er nydeligt klædte i sommerkjoler. På campingpladsen bliver der skiftet til en mere afslappet påklædning, men når der er stævne, er det frem med den pæne påklædning.
  • 1/: Campingpladsen ved Jehovas VIdners stævneplads var fyldt helt op i weekenden. For en stor del af vidnerne benytter muligheden for at kunne campere få hundrede meter fra selve stævnepladsen, hvor der fra fredag til søndag er bibelske foredrag, indlæg, interview og film på scenen, hvor der er opstillet storskærm.
  • 1/: Hen over sommeren holder Jehovas vidners deres sommerstævne i Silkeborg i løbet af fem weekender. Selve stævnet varer fra fredag til søndag, men der er mulighed for at campere på pladsen fra om tirsdagen. Til hvert stævne deltager knap 3000 vidner.

Jehovas Vidner vil savne Silkeborg: En ganske særlig stævneplads

Jehovas Vidners stævneplads i Silkeborg er ganske unik. Derfor vil vidnerne savne pladsen og Silkeborg, når deres lejeaftale ophører
16. juli 2018, 14.16

SILKEBORG 11-årige Kasmir Ino Poulsen beskriver Jehovas Vidners sommerstævne i Silkeborg som et af årets højdepunkter. Her er masser af venner og bekendte at...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Silkeborg