Tip os log ind
Der kommer atter jagter med udspring fra ridecenteret på Blakgårdsvej i Voel, hvor Voel og Omegns Sportsrideklub på lørdag arrangerer den første jagt i samarbejde med Jysk Jagtrideklub. ?
Foto: Torben Larsen

Jagt på hest i Voel

24. august 2018, 11.33

VOEL På lørdag den 25. august går jagten ind hos Voel og Omegns Sportsrideklub på Blakgårdsvej. For her genoptager man nu en tidligere tradition med at afholde jagtridninger.

Det er efterhånden en del år siden, at det var tradition i den nu nedlagte Gjern Rideklub, at man årligt havde en Hubertusjagt samt andre jagter. Det kommer dog også til at foregå på en ny måde, når ridecentrets nye, tilhørende klub afholder lørdagens jagt.

Det foregår nemlig i samarbejde med Jysk Jagrideklub, og der bliver tale om en introjagt, hvor man først får en grundig introduktion i jagtridningens regler samt en række få gode råd, inden jagtselskabet drager af sted i samlet flok.

Der er ikke de store krav til, hvad rytter og hest skal kunne på forhånd, så reelt kan alle være med.

Og selvom det er en jagt, så vil jagten foregå med god tid gennem landskabet og ved de enkelte spring, som der er mulighed for at prøve flere gange. Springene vil være i ponystørrelse på omkring 40-60 cm, og der vil hele dagen være nogen til at hjælpe fra Jydsk Jagtrideklub.


Ordet er ditMere Voel