Tip os log ind
  • 1/: Christian Fischer, 73, Silkeborg, tidligere museumsleder Slaget er hele indgangen til den moderne tid. Konge og kirke blev forenet med Valdemar og Absalon. Der kom blandt andet gang i klostervæsenet, der medbragte viden på en række områder samt sygepleje og socialt arbejde.
  • 1/: Bente Sørensen, 73, Thorning, formand for Blicheregnens Museumsforening Fordi det er en begyndelse. Fordi det foregik her på egnen. Efter slaget begyndte en god tid bagefter. Endelig skal man have viden om sin fortid, derfor er udstillingen vigtig.
  • 1/: Martin Jakobsen, 45, byrådsmedlem for de konservative og formand for Nærdemokratiudvalget Al viden om vores fortid er vigtig. Det hjælper os til at forstå os selv og hvad, vi er rundet af. Det er i sidste ende med til at skabe en større demokratisk og historisk bevidsthed.
  • 1/: Birthe Clausen, 74, Vinderslev, tidligere skolelærer Fordi det er vigtigt at kende fortiden for at kunne komme videre. Jeg er her at bakke op om en af de store lokale ting, der sker. Og det er spændende, det der sker i Thorning.

Hvorfor er slaget på Grathe Hede vigtigt?

15. april 2019, 11.18

...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Thorning