Tip os log ind
  • 1/: kirstine marie Mosekjær svinth, 20, Silkeborg - Jeg havde brug for en pause og for at trappe lidt ned i tempo. Jeg kunne godt tænke mig at have bedre tid til eftertanke og refleksion. Det er vigtigt for mig, at det er en kristen højskole. Jeg forventer, at jeg på Oasehøjskolen vil få nogle dybe venskaber. Og jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan jeg vil indgå i fællesskaberne her.
  • 1/: Clemens solsø Dommert, 21, odder - Det er en kæmpe mulighed at få lov til at være med til at starte en kristen højskole op sammen med en masse gode mennesker. I gymnasiet savnede jeg at være med til at skabe noget - at være en pioner. Det er spændende, at det hele er så nyt. Jeg forventer, at jeg vil lære en masse i et fællesskab omkring Gud, og at jeg får nogle svar på, hvad der skal være det næste skridt i mit liv.
  • 1/: maria aagaard, 20, silkeborg - Jeg synes, at det er vildt sejt at være med til at skabe noget nyt sammen med andre unge. Vi er jo med til at skrive historie for en højskole. Det tiltalte mig også, at højskolen ligger i Midtjylland og at jeg kommer til at indgå som en brik i noget større. Jeg forventer, at jeg vil få gavn af at være i det her fælleskab. Jeg ser opholdet som led i min dannelse og mit trosliv. Og jeg håber, at jeg får venner for mange år frem i mit liv.

Hvorfor er du på højskole?

16. januar 2019, 12.46

...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kjellerup