Tip os log ind
  • 1/: Bernd Nissen og Pernille Guldager På den gamle musefarm Bomholtgaard bor vi fire familier. Det er et fællesskab, hvor der er flere forskellige erhverv. Vi har omdannet de 3500 kvadratmeter erhvervsbygninger fra musefarmen til forskellige lejemål. Der er blandt andet et kunde/bonde-fælleskab, som Bernd står for. Det er et samarbejde mellem bonde og kunde om fødevareproduktion.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Marius og Josefine Køhler Det er noget helt specielt, vi har med de venner, der bor i Laven, fordi vi er vokset op sammen. Det er sådan lidt familieagtigt med de venner, fordi vi har en masse minder sammen. Vi har badet i søen, har været i bogbussen eller til sommerfest sammen. Og så mødes alle de unge til sommerfest. Det er en tradition. Det er svært at forestille sig at vokse op andre steder, hvor der ikke er en stor have og lige så meget natur som her.
  • 1/: Kirsten Pedersen Jeg kom til Laven i 1946, hvor jeg boede på Kjærs Mølle. Der mødte jeg min mand. Så sagde min far til ham: »Hvis du kan skille os af med vores datter, så får du en billig byggegrund«. Og så gav vi 350 kroner for den grund oppe på Kjærs Møllevej. Jeg er blevet boende, fordi du ikke finder et kønnere sted end Laven. Mine børn driller mig med, at jeg praler af udsigten.

Hvordan er livet i Laven?

19. maj 2019, 08.04

...

Allerede abonnent? Log ind her