Tip os log ind
  • 1/: Søren Kops Hansen - Det er en fantastisk fed by. Vi er selv flyttet hertil for otte år siden og har børn på skolen. Jeg er med i FK's Venner, hvor vi laver arrangementer som Rock på Økogården, julefrokoster og cykelløb for at samle penge ind til klubben. Det har været en god måde at lære folk at kende. Det er nemt at falde til her, og vi er glade for at bo her, hvor vi bor tæt på skov, skole og svømmebad.
  • 1/: Else Krog - Det er rigtig godt. Jeg har boet her i 40 år og har arbejdet på plejehjemmet i 25 år. Nu arbejder jeg på Lystruphave Efterskole. Jeg kan lide at bo her, fordi der er meget forskellighed, og samtidig vil vi gerne hinanden og respekterer hinanden. Vi har det sjovt sammen, og når vi vil have en hal og en butik, så gør vi det. Der er en vilje her til at få tingene til at ske.
  • 1/: Frode Thue Andersen - Det er godt at bo her. Her er skole og børnehave. Jeg kan godt lide skolen. Jeg kender alle de andre, og der er ikke så mange navne, som man skal huske. I fritiden går jeg til FDF, volleyball og bas. FDF er lige ved siden af mit hus. Ellers kan jeg også lide at spille rundbold på sportspladsen med mine venner.

Hvordan er det at bo i Kragelund?

01. juni 2019, 13.30

...

Allerede abonnent? Log ind her