Tip os log ind
  • 1/: ingrid og john søndergaard, Virklund Vi bor selv på Mørksøvej, og vi synes, at det er en god placering til nye dagligvarebutikker. Der vil man kunne lave gode p-pladser, og der er god plads til to dagligvarebutikker. Vi tror, at det vil kunne trække flere kunder til byen, hvis man vælger at bygge to dagligvarebutikker her. Dog bør der stadig være en købmand eller døgnkiosk i den sydvestlige del af Virklund, så de ældre borgere har let ved at handle.
  • 1/: CLAUS MØLGAARD, SILKEBORG SYDBY Jeg synes, det vil være en god idé at placere dagligvarehandlen i industrikvarteret ved Mørksøvej. Jeg bor selv i Sydbyen og kører forbi Virklund på daglig basis. Det ville være nemt at holde ind, hvis der bliver en dagligvarebutik ved Mørksøvej. Det er sjældent, at jeg kører ind i Virklund by for at handle. En ny dagligvarebutik ved Mørksøvej ville for mig blive et alternativ til de andre indkøbsmuligheder i Sydbyen.
  • 1/: ANNI SJØGREN, VIRKLUND Jeg kunne godt se et par nye dagligvarebutikker for mig ved Mørksøvej, hvor Idémøbler tidligere holdt til. Jeg tror, at den placering vil give flere kunder udefra. Jeg bor selv i Marienlyst-kvarteret, og får kun brugt butikkerne inde i centrum af Virklund en gang imellem. Jeg tror, jeg vil få mere ud af en placering ved Mørksøvej.

Hvor ønsker du at handle dagligvarer?

13. marts 2019, 13.32

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Virklund