Tip os log ind
  • 1/: alexander skau, 11 år Jeg tror, at det bliver Frankrig, der vinder, og mit idol er helt klart Mbappé. Vi har snakket en del om Neymar her på fodboldskolen, og hvis nogen smider sig og skaber sig ligesom ham, så får vi altså bare at vide, at vi skal op og stå igen.
  • 1/: sigurd tibell, 12 år Jeg følger lidt med i VM, og jeg har haft Belgien som min favorit til at vinde det hele. Men det holdt jo desværre ikke. Mit helt store idol er tyskeren Leroy Sané, men Tyskland er jo ude nu. Jeg kan godt lide ham, fordi han spiller for mit hold, Manchester City.
  • 1/: lærke jensen, 12 år Jeg er ikke helt sikker på, hvem der vinder. Jeg gætter på, at det bliver Kroatien. Min favoritspiller er nok en af brasilianerne. Ja, det er nok Neymar, men skulle jeg have en favorit inden for kvinderne, så er det Nadia Nadim eller Pernille Haarder. De er seje.
  • 1/: freja bødker juel, næsten 13 år Jeg ser nogle VM kampe, men slet ikke dem alle. Jeg tror, at det bliver Frankrig, der vinder, men jeg kan ikke sige, at jeg har en favoritspiller. Der er så mange, der er gode. Jeg har heller ikke favoritter inden for kvindefodbold, for det ser jeg slet ikke. Det gider jeg ikke.

Hvem vinder VM i fodbold?

Midtjyllands Avis spurgte nogle af børnene, der er på fodboldskole i Hammel, om deres vurdering af en VM-vinder. Frankrig - er det bud, der samler størst støtte hos Hammels unge fodboldfans. Læs deres var i billedteksterne
12. juli 2018, 12.11

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Hammel