Tip os log ind
  • 1/: Julie Janerka, 20 år og Lasse Jürgensen, 29 år, Silkeborg Lasse: Jeg lægger ikke så meget mærke til dagen. Det er nok mere Julie, det betyder noget for. Vi skal da ud og spise sushi sammen, men det er faktisk hende, der har stået for det. Julie: Det er en hyggelig dag, hvor jeg synes, at manden skal gøre et eller andet vigtigt. Noget, der er særligt for netop valentinsdag. Det kunne være at give en buket røde roser eller måske en æske chokolade. Lasse med et grin: Den skriver jeg mig lige bag øret ...
  • 1/: Anne Frost, 47 år, Silkeborg Det er lidt et paradoks. På den ene side siger det mig ikke så meget med blomster fra min mand. Det skal i hvert fald ikke være for tit, og da slet ikke, fordi det er valentinsdag. Men på den anden side, så drømmer jeg også lidt om det. Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg er fra 1970, altså før traditionen, at jeg ikke helt kan følge med. Det skubber så godt til mine fordomme med smagløse, hypede hjerter og alle de produkter, men man burde jo bare gøre det til sin egen ting. Bruge dagen på noget, der betyder noget.
  • 1/: Egil Midjord, 37 år, Silkeborg Jeg er temmelig ligeglad. Jeg tror ikke, at det handler om det, som dagen i virkeligheden er til for, altså kærlighed. Dagen er nok mest af alt til for, at butikkerne kan sælge blomster. Det er jo bare penge ud af vinduet, så det er fint, at jeg er single nu. Så skal jeg ikke bruge tid på det. Faktisk vidste jeg ikke engang, at det var nu.
  • 1/: Sarah Munkgaard, 32 år, Silkeborg Det har ændret sig meget for mig. Nu er jeg gift på sjette år, men hvis jeg var blevet spurgt for tre år siden, så tror jeg, at jeg ville have svaret, at det er en fin anledning til romantik. Men i dag betyder det ikke rigtig noget for mig, og jeg tror ikke, at mænd husker dagen. Vi får godt nok passet børnene i aften, men det er faktisk tilfældigt.
  • 1/: Helga Brølling, 66 år, Lemvig Det har jeg godt nok aldrig brugt. Jeg synes altså ikke, at det er særligt romantisk, at man sådan har fastsat en dag til det. For mig at se er det lidt for poppet og amerikansk, men jeg ved da, at både mine børn og børnebørn bruger det.
  • 1/: Daniel Libner, 20 år, Silkeborg Det er en fin dag, synes jeg. Så kan man have lidt fokus på kæresten. Vi har været sammen i to år, og vi skal ud og spise sammen og derefter i biografen. Hun står for morgenmad, og så har jeg planlagt det til om aftenen. Så jeg synes da, at det er en hyggelig anledning.

Hvad synes du om valentinsdag?

Vi har været en tur på gaden i Silkeborg for at spørge, hvad folket mener om valentinsdag. Læs svarene under hvert enkelt billede
14. februar 2018, 11.52

Ordet er ditMere Silkeborg