Tip os log ind
  • 1/: Janni Laursen, Silkeborg Jeg synes, at debatten sommetider kan virke lidt barnlig. Hvis de har svært ved at finde argumenter, så kan det blive lidt børnehaveagtigt. Jeg synes godt, at det kunne være mere sagligt og med mindre mudderkastning. Når debatten er på den måde, så bliver det svært at finde ud af, hvad de forskellige egentlig står for.
  • 1/: Maj Munk, Silkeborg Jeg er glad for, at Isabella Arendt (fungerende formand for Kristendemokraterne, red.) er kommet ind i debatten. Jeg vil ikke stemme på hende, men hun er et friskt pust og løfter debatten med sin måde at være på. Hun taler sagligt om værdier, der betyder noget. Det kan jeg godt lide. Det er med til at give et andet fokus, så vi ikke kun skal tale om indvandrere.
  • 1/: John K. Hansen, Silkeborg Jeg synes, at debatten er ringe. Den kunne godt være mere sober, så den ikke bliver så forfladiget og lav. Jeg vil ikke nævne navne, men når man begynder at kalde andre for affald, så kan det ikke blive ringere. Politikerne lover, og når valget er slut, så har de glemt det hele igen. Det er lige før, at man ikke gider at stemme, men det kan man jo heller ikke være bekendt. De røde er ikke bedre end de blå og omvendt. Det er overbudspolitik det hele.
  • 1/: Thomas Juul, Silkeborg Jeg synes, at debatten handler om mediestuntet Rasmus Paludan, men lad ham endelig få taletid, så folk får nok af ham, og vi om et par uger kan begynde at tale om politik. Jeg synes, at debatten denne gang har været mere mærkesags-præget end tidligere, og tonen er, som den plejer at være med fokus på, hvad de andre laver i stedet for at fortælle, hvad man selv vil.
  • 1/: Mie Kjær Nyfeldt, Silkeborg Debatten kan godt være lidt barnagtig. Politikerne kan godt blive personlige i stedet for at holde sig til argumenter. Det kan også handle om at sige, hvad der er i vejen med modstanderne, i stedet for at sige, hvad de synes kunne være godt for samfundet. Jeg tror, at det kan få nogle til at miste interessen for politik.

Hvad synes du om den politiske tone?

Tilliden til politikerne er styrtdykket, viser forskning
15. maj 2019, 16.12

SILKEBORG Der er verbale svinere. Der bliver afbrudt og talt i munden på hinanden. Der er beskyldninger om at lyve. Mudderkastning, taktik og mediespin....

Allerede abonnent? Log ind her