Tip os log ind
  • 1/: Sune Haubek, sognepræst i Linå Kirke, og Ingrid Bason, sidder i Linå Menighedsråd Udover at lave traditionelle gudstjenester tilbyder vi andre arrangementer og på andre tidspunkter end kun søndag formiddag. Kirken spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet og fungerer også som en kulturinstitution. Vi har eksempelvis en litteraturkreds. Vi har også en hyggeklub, kor, koncerter og meget mere. Vi samarbejder med aktører som dagplejerne, børnehave osv.
  • 1/: Kent Bodien, Tilflytter og aktiv i byen Jeg flyttede til byen for 13 år siden fra Tyskland, og vi har fået den bedste modtagelse. Jeg har teenagere, som bruger skolebussen. Den er en vigtig livlinje for byen. Linå har mange ildsjæle. Det er vigtigt, og jeg er selv med i bestyrelsen i forsamlingshuset. Jeg er også medlem i bryglauget, hvor vi er seks mænd, der har skabt et lille samfund i samfundet, hvor vi brygger øl og hygger os.
  • 1/: Lisbeth Balleby, underviser i madlavning Jeg står for et madlavningshold, hvor jeg underviser 11 ældre mænd hver onsdag i vinterhalvåret. Vi laver tre retter mad, og så spiser vi sammen bagefter. Det var de mænd, der arrangerede maden til en fællesspisning i forsamlingshuset, hvor knap 100 deltog.

Hvad rører sig i Linå?

11. maj 2019, 12.02

...

Allerede abonnent? Log ind her