Tip os log ind
  • 1/: Marianne Rørvig, Passage i Kjellerup - Det er trist. Jeg har hørt, at der også er andre, der har svært ved at få unge mennesker i arbejde i Kjellerup. Jeg tror, det hænger sammen med, at der er arbejde nok rundt om lige nu. Så vælger mange unge arbejdet i de større byer. Men det er trist, hver gang byen mister en forretning.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Inge Lau Holm, Zjoos i Kjellerup - Det er noget skrammel. Vi har brug for banker i Kjellerup, også for mere end en. Kan man ikke få folk til at arbejde her, så er vi jo en del af udkants-Danmark. Men jeg kan ikke mærke, at det er sådan, og har jeg heller ikke hørt andre, der kan. Når det gælder byttepenge, så må jeg ty til en buschauffør med småpenge, som jeg kender.
  • 1/: Lisette Jessen, klostersølv og formand for Kjellerup Handel og erhverv - Jeg køber ikke argumentet om at unge og mere erfarne bankfolk ikke vil arbejde i Kjellerup. Se på Jyske Bank, som har masser af unge. Så må Sparekassen Kronjylland jo se på sin personalepolitik. Jeg er ked af, at filialen lukker. Det vil ramme nogle af kunderne, og så er det en skam, hvis en så flot og central bygning kommer til at stå tom.

Hvad mener du om sparekassens lukning?

18. januar 2019, 10.00

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Kjellerup