Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Hvad med en garanti til vores lokale sygehus?

04. april 2019, 12.49

SYGEHUSET I et interview med mediet Mandag Morgen har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lovet, at en kommende sundhedsreform ikke kommer til at betyde lukning af akutsygehuse i Danmark. Det er jo et fint løfte for akutsygehusene, men hvad med Regionshospitalet Silkeborg som jo ikke er et akutsygehus?

Onsdag den 20. marts var der debat i vores lokale medborgerhus om konsekvenserne for Silkeborg, hvis regeringens og Dansk Folkepartis sundhedsreform bliver vedtaget i Folketinget. Sundhedsminister Ellen Trane Nørby kaldte det under debatten for skræmmekampagne, når frygten for en nedlæggelse af Regionshospitalet Silkeborg blev luftet af flere bekymrede spørgere og MF Thomas Jensen (A). I Socialdemokratiet i Silkeborg ønsker vi ikke at køre skræmmekampagne, vi vil bare gerne have en sikring på, at vi også har vores lokale sygehus i fremtiden.

Hverken statsministeren eller sundhedsministeren kan garantere noget som helst længere end til næste valg. Derfor er det vigtigt, at vi har folkevalgte politikere i regionsrådene, som står til regnskab for vælgerne hvert fjerde år.


Ordet er ditMere Debat