Tip os log ind
  • 1/: Suzanne Lastrina, 60, Bjerringbro Det er interessant hvad der sker. Vi har oprettet en vinterbadeklub, der gerne vil have en sauna ved åen, så vi rigtig kan flodsvømme om vinteren. Det er en sauna, der kunne bygges sammen med andre aktiviteter ved åen. Eksempelvis en restaurant.
  • 1/: Arne Jørgensen, 76, Bjerringbro Jeg har mest fået inspiration. Det er godt med inspiration til byens udvikling. Jeg har deltaget i flere af møderne om Bjerringbros udvikling.
  • 1/: Hans Erik Lund, 66, Viborg. Det er spændende og inspirerende. Det er godt at blive løftet op og se eksempelvis, hvordan man bryder p-pladser op andre steder. Noget andet spændende er at se forskellige eksempler på å-livet. Og så er det interessant, at det ikke nødvendigvis er dyrt at ændre ting.
  • 1/: Jonna Karlsen, 50, Tange Jeg fik set nogle af de ideer, der kommer frem. Jeg ser gerne Bjerringbro udvikle sig og det her har set spændende ud. Det er især livet ved Ådalen, som vi har snakket om her ved bordet. Blandt andet om et cafehus. Det kunne være godt at få udviklet.

Hvad fik du ud af mødet om helhedsplan?

30. august 2018, 15.47

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Bjerringbro