Tip os log ind
  • 1/: Allan Juel Jørgensen Jeg er med i Gjessø Løbeklub, som har ca. 40 medlemmer. Vi har fællestræning hver onsdag, har træningsture lørdag morgen og tilbyder både løbeskole, fun-run, trailhold og power run. Det er meget socialt anlagt.
  • 1/: Marianne Christensen Jeg brænder for outdoor-aktiviteter. Vi bor lige op ad skoven, hvor der er så mange muligheder for at udfolde sig. Både på mountainbike, men vi bruger også skoven til gå- og løbeture. Naturen i og omkring Gjessø er fantastisk.
  • 1/: Peter Villadsen Jeg er formand for forsamlingshuset, som er vældig populært. Det er det af ældste, fungerende forsamlingshuse og er lejet ud alle weekender de næste fire måneder. Det er både mennesker fra Silkeborg og omegn samt lokale, som lejer det. Vi har også fællesspisning, bankospil og meget andet i forsamlingshuset.
  • 1/: Simon Tapdrup Jeg er træner for byens to U13-pigehåndboldhold. Vi har jo en ny hal, så faciliteterne er i top, og pigerne klarer sig faktisk ret godt. Foruden de to pigehold har vi også et hold for seniordamer, men vi vil gerne have flere spillere.

Hvad brænder du for?

Vi har spurgt nogle af de lokale Gjessø-borgere om, hvordan de er engageret i deres lokalsamfund. Læs deres svar under billederne.
12. juni 2019, 17.12

Allerede abonnent? Log ind her