Tip os log ind

Husk også selv at gøre en indsats for klima og miljø

19. marts 2019, 12.52

KLIMAET Hatten af for de unge mennesker, der demonstrerede for et bedre klima i sidste uge. Jeg er helt enig i, at der bør laves tiltag for at forbedre miljøet og klimaet.

Når de unge mennesker nu så gerne vil gå forrest i bestræbelserne på at skabe et bedre klima på jorden, har jeg en forventning om, at de i særlig grad selv begynder at ændre adfærd i det daglige.

Hvad med om man slukkede for al elektronikken i 50% af deres vågne timer. Transporten skal fremover fortrinsvis foretages på cykel eller gå-ben. Studietur i uddannelses øjemed skal helst foregå indenfor landets grænser (undgå flyrejser). Når man deltager i musikfestivaler, skal man tage sine egne ting med sig, når man forlader pladsen. Roskilde Festival er nok det mest grelle eksempel på miljøsvineri.

Affald efterladt af unge mennesker i parker og skove findes der ligeledes mange eksempler på. Det ville være et godt sted at begynde. Ovennævnte kræver ikke revolution ej heller tiltag fra regeringens side, men at udvise rettidigt omhu og almindelig sund fornuft og ikke mindst ansvarlig omgang med naturen ikke mindst fra demonstranternes side.


Ordet er ditMere Debat