Tip os log ind
  • 1/: Fra venstre ses: Noah Ernstsen Pettersson, 10 år, Bastian Sander Stormfeldt Hjarsen, 10 år, Malik, 5 år, Ida Jiadi Mossin Mogensen, 11 år, Valdemar Kamp Karlsen, 11 år og Bertram Borg Sørensen, 10 år.
  • 1/: Malik er ofte med i matematik, når der skal slås med terninger for at finde ud af, hvilke tal, der skal ganges eller plusses.
  • 1/: Gitte Ibsen, 56 år, fra Gammel Rye og hunden Malik arbejder tre dage om ugen på Columbusskolen i Galten-Skovby. Malik elsker at få lov at bære sin egen taske i skole, hvilket eleverne er vilde med.
  • 1/: Malik giver ro, når der skal læses. Eleverne fortæller, at det er meget nemmere at komme i skole, når de ved, at Gitte og Malik skal være med.

Hunden Malik giver ro og skaber læring

Der findes lige nu kun 10 skolehunde i Danmark. Malik fra Gammel Rye er en af de få hunde, som har fået lov at arbejde på en skole, og det gør hun til stor nytte og glæde for både voksne og børn
22. september 2018, 12.30

Galten-Skovby Halen logrer, så hele bagdelen svinger frem og tilbage, snuden rykker på sig, fordi alle lugte skal analyseres, og de mørke øjne stråler. Man kan ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind