Tip os log ind
  • 1/: VVS-installatør Lars Troelsgaard (til venstre) er meget glad for, at gode og erfarne medarbejdere som Arne Konradsen og Henning Madsen bliver på jobbet, selvom de kunne trække sig tilbage. Han fremhæver de ældre medarbejderes erfaring, ekspertise og stabilitet. - Det er vigtigt, at vi har de ældre svende, for de kan forklare og motivere de unge og lære deres tricks fra sig. De bærer virksomheden videre, siger Lars Troelsgaard. Henning Mortensen har i alt 16 lærlinge.
  • 1/: 66-årige Arne Konradsen er på en måde stadig lidt en »ungarbejder« hos Henning Mortensen. For det var først som 52-årig, at han startede som el-voksenlærling hos Henning Mortensen. Dermed er hans nuværende karriere på en måde kun 15 år gammel, så han opfatter selv sin erhvervskarriere indenfor el som meget langt fra at være slut.
  • 1/: 68-årige Henning Madsen har en lang VVS-karriere hos Henning Mortensen. Blandt andet havde han et rigtig godt forhold til virksomhedens nu afdøde stifter, Henning Mortensen. Så virksomheden er på mange måder et del af hans DNA.

Hos Henning Mortensen er alder ikke et problem

El- og VVS-virksomheden i Silkeborg har lige nu fem medarbejdere, som er blevet på trods af overskredet pensionsalder, og flere af dem er endda fortsat på fuld tid
07. juli 2018, 19.34

SILKEBORG Hos Silkeborgs store el- og vvs-virksomhed, Henning Mortensen, er alder ikke nogen hindring, men ses snarere som en fordel. For med alderen følger...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv