Tip os log ind
 • 1/: Silkeborgs nye restauratør, kroejer Christian Andersen fra Kongensbro, oplever allerede før åbningen af restauranten god synergi mellem kro og restaurant. For eksempel har han allerede fået bookinger på fire selskaber i Silkeborg i 2019 fra kunder, som han i første omgang måtte sige nej til i Kongensbro.
  Foto: Bjarne Gregersen
 • 1/: Christian Andersen har fået sin datter, 23-årige Michelle Andersen, med på holdet i den nye restaurant i Silkeborg. Michelle er vokset op med kro- og restaurantsdrift, Hun blev opvasker som 13-årig og hjalp til i restauranten fra hun var 16 år, og hun er dermed 4. generation i erhvervet.
  Foto: Bjarne Gregersen
 • 1/: Værtinde Michelle Andersen og køkkenchef Mikkel Andersen glæder sig til at tage imod gæsterne i den nye Restaurant Classique.
  Foto: Bjarne Gregersen
 • 1/: Restaurant Classique er placeret i en af de smukkeste ejendomme på havnen. Hidtil er det kun underetagen, der har været i brug som restaurant, men i fremtiden vil også 1. salen blive inddraget, blandt andet bliver der her store selskabslokaler.
  Foto: Bjarne Gregersen
 • 1/: Mikkel Andersen har tidligere været køkkenchef på både Kongensbro Kro og på Pøt Mølle. Han og Michelle Andersen får en restaurantchef, der senest har arbejdet på Radisson Blu Silkeborg.
  Foto: Bjarne Gregersen

Holdet sat til det ny Classique

Ny restaurant er åbnet med en særlig sommermenu, der skal føre frem til »grand opening« i starten af august med nyt navn og nyt koncept
26. juni 2018, 10.06

SILKEBORG Holdet er sat til den nye Restaurant Classique på havnen i Silkeborg, hvor kromand, restauratør og kok Christian Andersen fra Kongensbro Kro glæder...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Erhverv