Tip os log ind

Hold fokus på de virkelige udfordringer

11. februar 2019, 12.45

KLIMAET Man kunne i weekendens MJA læse om, at Voel Skole og Gjern Skole har fokus på, hvordan man passer på klimaet og miljøet.

De har bl.a. haft fokus på madetik og affald, og så har de lært noget om, hvordan man forholder sig konstruktivt til klimaproblematikken, så børnene ikke bliver klimaangste, men i stedet opnår en forståelse af, hvad de selv kan gøre for at imødekomme klimaudfordringerne.

Men også på Gødvadskole, kunne man læse om to seje piger fra 4. klasse, der bruger 10-frikvarteret til at samle skrald på skolen. Foruden at samle skrald, har de også opnået at motiverer andre elever til at hjælpe og tage ejerskab for at holde skolen ren.

Det er i min optik nogle helt fantastiske historier, som giver håb om en mere grøn og bæredygtig fremtid.

Stor tak til alle jer for jeres indsats.

I selvsamme avis, kunne man også læse om en lærer på Skægkærskolen, der havde kommet til at kalde dem, der stemmer på Nye Borgerlige, for »landsbytosser«.

Det er selvfølgelig ikke ok at generalisere og kalde folk for ukvemsord, men jeg synes nu man skal tage tingene med sindsro.

Som repræsentant for Alternativet i byrådet er jeg og partiet blevet kaldt for mange ting, som f.eks gøglere, fantaster, klimareligiøse osv.

Helt ærligt »so what« det tager jeg med et smil, og vender blikket mod det som er vigtigt, nemlig den fortsatte kamp for at skabe et grønnere og et mere socialt retfærdigt Danmark.

Og det skal være min opfordring, også i denne »sag«.

Hold fokus på de virkelige vigtige udfordringer, og smil til dem hvor uenigheden er størst.

Det vil i min optik klæde demokratiet.


Ordet er ditMere Debat