Tip os log ind
Hjertestarteren, som administrerende direktør Henning Christensen står med her, har skabt glæde hos naboen, rideskolen, for de har tit overvejet at investere i en sådan - men har ikke haft råd.

Hjertestarter hos Designa i Kjellerup

Henning Christensen, har placeret en hjertestarter i vindfanget ved Designas køkkenbutik
12. marts 2015, 11.01

KJELLERUP Hjertestop kan ske alle steder, og når man mindst venter det. Derfor har Designa anskaffet en hjertestarter og haft en del medarbejdere på kursus i førstehjælp.

Det fortæller Henning Christensen fra Designa i Kjellerup, der har placeret hjertestarteren i vindfanget ved køkkenbutikken på Industriparken 1. Det er lavet så smart, at man kan åbne døren og tage hjertestarteren - uden at kunne komme ind i butikken.

- Vi håber selvfølgelig aldrig nogensinde vi får brug for hjertestarteren, men vi er nu med til at sikre størst mulig chance for overlevelse, hvis en medarbejder - eller en kunde, falder om med akut hjertestop. - Vi går i forvejen meget op i et godt arbejdsmiljø og medarbejdernes sikkerhed, siger han.

Det en god ide at have et beredskab klar, når der mødes så mange mennesker, som det er tilfældet hos Designa, der som nærmeste naboer har rideskolen og Steens Møbler.

En nem adgang til en hjertestarter kan i sidste ende betyde forskellen på liv eller død. Faktisk kan 74 procent overleve et hjertestop, hvis de får hjælp fra en hjertestarter og førstehjælp inden for de første tre min. Kun syv procent overlever uden.


Ordet er dit