Tip os log ind
»Integrations-medister« for tilflyttere er et af en række tiltag, Anna Margrethe Kristensen har sat i gang i Herskind Forsamlingshus. Her er den energiske dame selv i sving i køkkenet.
Foto: Torben Larsen

Herskinds »forsamlingshus-mor« indstillet som Årets Energibombe

Formand i over 30 år og stadig fuld af nye ideer
22. marts 2019, 14.30

HERSKIND Mange unge familier flytter til Herskind i disse år. En stor del kommer fra storbyen mod øst, og de ved knap nok, hvad et forsamlingshus er for en størrelse.

Men det vil Anna Margrethe Kristensen, der nu har været formand for Herskind Forsamlingshus gennem mere end 30 år, meget gerne sætte dem ind i.

Så »integrationskaffe« for tilflyttere og barnevognstræf for unge forældre er nogle af de mange aktiviteter, der finder sted i huset.

- Min kæphest er, at vi skal åbne dørene for så mange forskellige grupper af borgere som overhovedet muligt, siger hun, der også har taget initiativ til en seniorklub og tilbagevendende sundhedsmesser.

Så energisk er Anna Margrethe Kristensen, at flere lokale borgere har indstillet hende til prisen Årets Energibombe, som Aura Energi står bag.

Prisen går til en person, der som frivillig gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement i den lokale forening.

Det må siges at passe præcis på 69-årige Anna Margrethe Kristensen, der udover et stort engagement i forsamlingshuset finder tid til at være formand for det lokale landsbyråd og for Osteoporoseforeningens Afdeling Midtjylland. Byens spejdere har også stor glæde af hendes energi.

Fem ildsjæle er nomineret til prisen. Den, der vinder afstemningen blandt Aura's kunder, belønnes med 5000 kroner, mens hendes eller hans forening modtager 25.000 kroner.

Der kan stemmes via Aura Energi's hjemmesidde frem til 28. marts. sinn


Ordet er ditMere Ry-Galten