Tip os log ind
Thomas Helmig har længe haft sølvstænk i håret, og nu kan han også kalde sig bedstefar.
Foto: Flemming Hansen

Helmig skal skifte bleer igen

26. august 2018, 13.00

Bondam er tilbage

Klaus Bondam har holdt en pause fra scenen, hvor han blandt andet har været politiker og borgmester i København og lige nu er direktør for Cyklistforbundet. I den sidste rolle kan han lørdag eftermiddag ses i midtjyske Kjellerup, hvor han skal indvie en cykelbane. Men ellers kan man snart se skuespilleren - kendt fra Festen og Langt fra Las Vegas - i en ny rolle på Odense Teater. 54-årige Bondam skal spille med i stykket »Død over eliten«.

- Hvis de havde spurgt mig, om jeg ville spille med i Showboat eller noget Shakespreare, havde jeg højest sandsynligt sagt nej tak. Men på grund af temaet slog jeg til, siger Bondam til DR Fyn.

Forestillingen er en politisk forestilling, der er en slags markering af, at det er 25 år siden, at Bondam blev uddannet på Odense Teater.

Oh Land har smerter

Nanna Øland Fabricius, kendt som sangerinden Oh Land, skal være dommer i X Factor på TV 2. Men ikke alt er godt for Oh Land. Her & Nu fortæller, at sangerinden til dagligt kæmper med voldsomme smerter, efter at hun som barn fik en rygskade. Af samme grund måtte hun stoppe som balletdanser.

- Jeg lever med kroniske smerter, og det er hårdt. Jeg kan ikke engang løbe en tur, så jeg kan ikke det samme som andre på min alder, siger Oh Land, der stoppede med at tage smertestillende midler, da hun blev gravid. Nu tager hun kun noget, hvis det gør rigtig ondt.

Riskær har fået nummer seks

Finansmand og lige nu radiovært på Radio24Syv, Klaus Riskær Pedersen, 62, har fået barn nummer seks. Han kæreste, Anna Pia Lykke Ring, 27, fødte onsdag på Hvidovre Hospital. Der er allerede fundet et navn til den lille dreng. Han skal hedde Adam, fortæller Ekstra Bladet. Riskær bor ud over Danmark i Argentina. Foruden Adam har han sønnerne Christian og Frederik, Kristoffer og Christopher og datteren Isabella med samlet fire forskellige kvinder.

Skældud for shorts

Debattør og præst Sørine Gotfredsen er muggen på Felix Smith, der er vært på »Go' Aften Danmark« på TV 2. For 17. august, da varmen var virkelig hård, stillede han op på tv i shorts. Hun mener, at den påklædning virker useriøs, skriver hun i Kristeligt Dagblad.

- Jeg troede, at det var løgn, da vært Felix Smith i sidste uge trådte ind i TV 2-programmet »Go' Aften Danmark« i nogenlunde samme mundering, som han sikkert ville tage på stranden i. Det virkede ikke jovialt og afslappet. Det virkede useriøst, fordi manden på skærmen signalerede, at han ikke for alvor havde gjort sig umage for vores skyld, skriver Sørine.

Hun mener, at DR og TV 2 skal stramme op på deres dresscode, for Felix er blot en ud af mange, der ikke gør sig umage.

Helmig er

blevet morfar

Thomas Helmig, 53, sanger og AGF-fan, er blevet morfar. Se og Hør fortæller, at Helmigs datter sammen med Heidi Andersen, Ida-Marie, har fået en lille pige. Den lille ny skal hedde Olga Helmig Ortiz. Den lille piges far hedder Patrick.

Wulff er nu en gift mand

Den sjove mand Mikael Wulff, 46, har tidligere dannet par med Julie Zangenberg, der var pænt yngre end ham selv. De sidste fire år har Wulff dannet par med 20 år yngre Xenia Emily. Og her forleden blev de to gift, fortæller Se og Hør. Parret blev gift på Helenekilde Badehotel i Tisvilde.

- Det var faktisk Xenia, der friede. Det er nye tider - stærke kvinder, tøvende mænd, siger Wulff i Se og Hør.

Konen tilbage hos Buch

Jesper Buch, 42, skaber af Just Eat, havde ellers droppet konen og omvendt sidste forår. Men Se og Hør kan nu berette, at Buch og fru Renata har fundet sammen igen. Kærligheden var alligevel ikke så død, som de først troede. Buch havde forelsket sig i en anden kvinde, men det gik ikke, og forleden dukkede de to op sammen, da Christian Stadil blev gift med Alice Brunse i Charlottenlund.

Mille Dinesen fik sin Eddie

Mille Dinesen har virkelig kæmpet for det, og nu er det lykkedes.

Mille på 44 har sammen med kæresten, Thomas Busch, fået en lille dreng, der skal hedde Eddie. Se og Hør beretter, at den lille ny vejer 3674 gram og måler 53 centimeter. Skuespillerinden fødte på Herlev Amtssygehus.

- Takket være teamet på Herlev Amtssygehus blev det en meget fantastisk oplevelse, og jeg ligger her og er forelsket i alle omkring mig, livet, men mest af alt og alle ham her, skriver Mille på Instagram ved siden af en billede af Eddie.

Mette er alene igen

Mette Walsted Vestergaard, 45, er blevet single igen. Den tidligere tv-vært har ellers i en kort periode dannet par med sin tidligere DR-kollega, Flemming Platz. Men kærligheden holdt ikke sommeren over, fortæller Se og Hør. Mette har tidligere også dannet par med kommentator Michael Christiansen.

Paris udskyder brylluppet

Engang var Paris Hilton altid godt stof. Nu er hun det lige lidt igen. For Paris på 37 udskyder sit bryllup med Chris Zylka, 33. De skulle være smedet sammen i november, men nu holdes festen først til maj næste år. Paris vil have mere tid til at planlægge ... Lyder lidt anstrengende at være Zylka. Lyder som om, at Paris har skiftet navn til Bridezilla.


Ordet er dit