Tip os log ind
  • 1/: Miriam på otte år og lillebror Sirius på snart fem ventede meget tålmodigt på at blive sluppet løs i det nye eventyrland, mens den ene taler afløste den anden ved indvielsen. De to søskende går til svømning i Them Svømmeklub, og deres far, Brian Elkjær fra Salten, arbejder hos Horsens-firmaet Lightcare, der har leveret belysningen til den nye afdeling i svømmehallen.
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Vandet er 38 grader i spaen og 34 grader i eventyrbadet. I det store bassin er vandet 27-28 grader, mens temperaturen er hævet til 31-32 grader i børnebassinet til stor glæde for de mindste, når de skal lære at svømme.
  • 1/: Lis Schougaard (til venstre) og Vibeke Møller indtog straks to af liggestolene med den storslåede udsigt ud over markerne bag svømmehallen, da gæsterne blev lukket ind i svømmehallens nye 200 kvadratmeter store wellnessområde.
  • 1/: Der var blomster fra centerleder Dennis Ankersen til hallernes to rengøringsfolk, Susanne Agerbo (til venstre) og Mathilde Goldenbech Hansen, der har arbejdet hårdt for at få alt til at se pænt ud til indvielsen.
  • 1/: Smukke og stilfulde møbler indbyder til afslapning i den nye wellness-afdeling, hvorfra der er en flot udsigt. Afdelingen er bygget ovenpå svømme-hallens nye teknikkælder, hvor gæsterne kunne få en rundvisning ved indvielsen.
  • 1/: Formanden for sundheds- og ældreudvalget, Gitte Willumsen (V), klippede den røde snor.

Hedetur i Them Hallerne

Der var sved på panden både før og under fredagens indvielse af ny wellnessafdeling i svømmehallen i Them
03. maj 2019, 16.55

THEM Sveden drev under det pæne tøj, og de mange receptionsgæster med blå plastikfutter over fodtøjet ventede utålmodigt på at blive lukket ind i Them...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Them