Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Håb om genåbning af Stilling station

15. november 2018, 12.24

TRINBRÆT Der er stor grund til at give Kim Christiansen MF og transportordfører for Dansk Folkeparti en stor tak for hans indsats for at få genåbnet Stilling Station. Selvom det ikke er lykkes at få åbnet stationen, så er man nu kommet et alvorligt skridt videre med planer om at etablere et trinbræt i Stilling.

Der er nu lavet et beslutningsgrundlag for, at der etableres et trinbræt ved Lynghøjvej. Det forslag, der nu er klar, har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen overfor Banedanmark godkendt. Altså også et skridt i den rigtige retning.

Vi i Dansk Folkepartis byrådsgruppe er utroligt glade for, at flere års kamp for genåbningen af Stilling station, som vil få stor betydning for borgere og virksomheder ikke kun i Stilling området, men også i den østlige del af kommunen, nu endelig ser ud til at blive en realitet, men som et trinbræt ved Lynghøjvej.

Forslaget er klar, og nu kan vi så kun vente på den endelige beslutning i Folketinget, og går alt efter planen, så vil et nyt trinbræt stå klart i forbindelse med ibrugtagningen af køreplanen for 2023. Det betyder, at arbejdet med at etablere trinbrættet vil starte i 2021.


Ordet er ditMere Debat
Midtjyske Meninger

Grønne gågader