Tip os log ind
Georg Sørensen er en mand, der formår at gøre visioner til virkelighed, og som selv ofte fremhæver et godt samarbejde med borgmester, byråd og kommune, formand og bestyrelse samt kunder og samarbejdspartnere som en afgørende faktor for succes - kombineret med dygtige og dedikerede medarbejdere, som han værdsætter højt.

Hans passion er at skabe oplevelser for alle

Mange er på fornavn med Georg Sørensen, der er direktør for MCH, der blandt andet består af Jyske Bank Boxen i Herning. Han er visionær, passioneret og får ting til at ske. Den 12. februar fylder han 60 år
11. februar 2019, 13.00

FØDSELSDAG Mange jyder har formentlig været til messe, koncert, sportsoplevelser eller andet i MCH, der består af MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena. Manden bag det hele, administrerende direktør Georg Sørensen, som fylder 60 år tirsdag den 12. februar, lever og ånder for at samle mennesker til gode og unikke oplevelser. Hver dag arbejder Georg Sørensens 250 fastansatte medarbejdere og i løbet af et år mere end 1.000 freelancere dedikeret på at omstille rammerne og byde velkommen til koncernens næste arrangement

Mange er på fornavn med Georg, fordi han tager sig tid til de mennesker, han møder. Han er kendt for at være vedholdende, og han fremhæver jævnligt, at på messen oplever man med alle sanser, såvel både produktet og mennesket bagved. Oplevelser, der umuligt kan skabes online. Hans passion for det personlige møde høres i hans motto:

»Facebook er godt for mange, men face to face vil altid være dobbelt så godt.«

Budskabet understreges af hans signatursætning ved messeåbninger:

»Nogle har hørt mig sige det før, og jeg lover, at jeg siger det igen: Det personlige møde må aldrig gå af mode.«

Mottoet ligger som en drivkraft i hele virksomheden. Alle gæster skal have en god oplevelse, når de besøger MCH. Med op mod en million gæster årligt - fra hele Danmark og udlandet - er der dagligt stor aktivitet i MCH.

Georg Sørensen er drevet af visioner, passion og dedikation, og han får ting til at ske, som andre bare drømmer om. Hans vision om at skabe en multiarena opstod i Colosseum i Rom i 90'erne. I 2010 stod Danmarks første multiarena færdig til stor overraskelse for mange, fordi byggeriet var foregået uden de store armbevægelser. Jyske Bank Boxen blev indviet af Lady Gaga 20. oktober 2010 og har siden huset koncerter med en perlerække af verdensnavne. Multiarenaen har undergået mange forvandlinger til så forskellige formål som internationale mesterskaber i håndbold, ishockey, svømning, supercross-bane, ridebane til gallashow, dressur og spring, Dansk Melodi Grand Prix og MGP, Sportens Gallashow og meget mere. Senest dannede Jyske Bank Boxen hjemmebane for Danmarks verdensmestre i håndbold.

Den runde fødselsdag fejres privat og senere med en reception i den nye ankomstbygning foran Jyske Bank Boxen. ?mtl


1. april har Georg Sørensen været ansat i MCH i 36 år. Først som sælger og fra 1986 som projektleder med ansvar for blandt andet HI-messen, Interfair og Nordbag (de to sidstnævnte forenede han senere sammen med Hotel og Restaurantmessen til Foodexpo, red.) og i 1988 startede han Transport-messen. I 1995 blev han direktør for Messecenter Herning A/S, og siden 2005 har han været administrerende direktør for MCH A/S.

Georg Sørensen har siddet i en lang række bestyrelser og repræsentantskaber, blandt andet som bestyrelsesmedlem og -formand for Visit Denmark. Han har været formand for Infrastruktur-gruppen under Landsdelscenter MidtVest, som arbejdede for at få Midt- og Vestjylland knyttet til det øvrige danske motorvejsnet, hvilket har udmøntet sig i nye motorveje i det midt- og vestjyske.

Georg Sørensen har for sin indsats som engageret direktør for MCH A/S gennem årene modtaget en lang række priser og anerkendelser, heriblandt Europæisk Oplevelsesøkonomi Pris i 2011, Børsens Personlige Gazellepris i 2008, og han blev i 2011 slået til Ridder af Dannebrog.

Privat bor han i Herning, hvor han danner par med Anette. Sammen har de to drenge på 4 og 6 år.

Ordet er ditMere Navne